Ξέσπασε ο Μόρφου! Γιατί δεν θα πάει στην Ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου  Προσεύχεται για τους διωκόμενους μητροπολίτες της Ουκρανίας από τον Ζελένσκι

MOΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Ο μητροπολίτης Μόρφου δε θα παραστεί στην ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεώργιου, ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον «Χάζαρο» πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Προτιμά το «ταπεινό κελί»

Σ’ ο,τι αφορά στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, ο Μόρφου μεταφέρει τις ευχές του για «καλή στερέωση» στα καθήκοντά του, αλλά προτιμά να παραμείνει στο «ταπεινό κελί του».

«Πληροφορούμε το ευσεβές χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας Κύπρου, ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα ήθελε να παραστεί στην τελετ της ενθρόνισης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου την Κυριακή, 08.01.2023, όμως προτιμά να παραμείνει στο ταπεινό κελλί του, προσευχόμενος, τόσο για τον Μακαριώτατο Κύπρου, όσο και για τον δοκιμαζόμενο Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονούφριο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της μητρόπολης Μόρφου.

«Εχει σφαγιασθεί»

Σημειώνεται, επίσης, «για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ο Καθηγούμενος της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: